A gálszécsi...
Kasíno Sečovce na svojom výročnom zhromaždení dňa 1. januára 1901 zvolilo predsedníctvo v tomto zložení: predseda - Vojtech Molnár, podpredseda - Emil Ihnatko, právnik - Imrich Elek, pokladník - Ignác Fülep, kontrolór - Dezider Kemény a knihovník Karol Laubner.