Eljegyzések
Správa o zásnubách advokátskeho kandidáta Vojtecha Tótha z Humenného s Jolanou Durcsinszkou v Humennom; slúžneho Júliusa Durcsinszkeho z Humenného s Idou Haraszthy v Humennom; notára Antona Filicske z Vranova s Bertou Füzesséry vo Vranove v januári roku 1901