Esküvők
Správa o sobáši obchodníka Ľudovíta Lichtensteina zo Sátoraljaujhely s Margitou Rosenberg z Košíc dňa 29.01.1901. **Úradník súdnej stolice v Sátoraljaujhely Emil Zubriczky 26.01.1901 uzavrel sobáš s Maricou Müller z Humenného (bola dcérou hlavného sudcu v Humennom Imricha M.). **Úradník pozemkovej knihy v Sátoraljaujhely Štefan Galambos uzavrie sobáš dňa 6. februára 1901 s Maricou Kemechey z Kráľovského Chlmca (dcéra tamojšieho notára Jána K.)