A bodrogközi casinó...
Správa o tom, že Kasíno Medzibodrožia v Kráľovskom Chlmci organizuje v marci 1901 spoločenskú zábavu spojenú s koncertom na ktorom vystúpi herečka Sári Fedák z divadla "Népszinház" z [Budapesti] za doprovodu klaviristky Marisky Veigl.