Szemléltető előadás Perbenyiken - -th-s
V rubrike "Közgazdasság" referát o zimnom kurze v Pribeníku sopojenom s prednáškou. Na prednáške sa zúčastnili o.i. : gróf Jozef Mailáth, inšpektor poľnohospodárskej školy Kazimír Magyar, učiteľ odbornej výchovy Karol (Károly) Abonyi a majster Samuel Hadas.