A nagymihályi önk. tüzoltó egylet
Správa o tom, že na výročnej schôdzi Michalovského dobrovoľného hasičského zboru 3. februára 1901 bol prijatý rozpočet zboru pre nasledujúce obdobie. Náčelník zboru Jozef (József) Szládek odstúpil z postu.