Uj adótiszt
Správa o tom, že daňový praktikant František (Ferenc) Némethy ukončil svoje pôsobenie v Pčolinom a bol preložený vo funkcii "daňový úradník" ku kráľovskému daňovému úradu v Tokaji v marci roku 1901.