Zemplénvármegyei pénzintézetek zárszámadásai az 1900 ik évről. VIII : A nagymihályi Kereskedelmi és Hitelbank Részvénytársasság
Finančné ukazovatele Michalovskej obchodnej a úvernej banky, účastinnej spoločnosti za rok 1900.