Felszámoló pénzintézet
Správa o tom, že Prešovská ľudova banka zvolala zasadanie na 14. marca 1901 na ktorej pravdepodobne dôjde k likvidácii tohto finančného ústavu, ktorého vznik sa datuje v roku 1872. Banku zničila kachliareň.