Gyászhirek
O.i. správa o smrti Adolfa Komára, účtovníka panstva Andrášiovcov v Humennom vo veku 59 rokov dňa 13. marca 1901 a o smrti účtovníka Andrášiovcov (Júliusa a Teodora) [ich panstvo bolo v Trebišove] Gejzu Rösslera vo veku 25 rokov v Košiciach dňa 15.marca 1901