A ruthén akczió Felső Zemplénben
Správa o tom, že prebieha parcelácia statku Andreja Hadika- Barkóczyho v katastri obcí Klenová a Ruská Volová. Prenájom pôdy sa uskutoční na a dobu 12 rokov za ročný prenájom 4.400 korún. Vďaka za úspešný priebeh prác patrí úradníkom panstva: Dr. Jozefovi Csöke, Mikulášovi Ganzaugh a lesníkovi Pavlovi Stromp