Uj járásbiró
Správa o tom, že Dr. Dezider (Dezső) Kötrvélyessy ukončil pôsobenie ako podsudca kráľovského okresného súdu v Prešove a bol vymenovaný za okresného sudcu kráľovského okresného súdu vo Vranove.