A középosztály és a falusi élet - Wiczmándy, Edmund
Úvaha [z pera zemplínskeho notára] na tému začlenenia sa strednej vrstvy obyvateľstva do života. Snaha o vylúčenie diletantizmu pri získaní tohto stavu.