Kinevezések
Správa o menovaní súdneho pisára z Tokaju Juraja (György) Dioszéghy-ho ku kráľovskému okresnému súdu v Spišskom Podhradí. * Alexander Liszkay, pisár z Revúcej bol preložený do Michaloviec ku kráľovskému okresnému súdu v apríli roku 1901.