Halálozás
Správa o smrti dlhoročného richtára mestečka Sečovce Štefana (István) Eperjesy -ho vo veku 63 rokov dňa 21. apríla 1901. Pohreb sa uskutočnil 23. apríla 1901 v Sečovciach. Menovaný pôsobil v mnohých funkciách naopr.: kurátor evanjelického reformovaného cirkevného zboru v Sečovciach, bol mestským poslancom a funkcionár v mnohých spoločenských ustanovizniach, v predstavenstve sporiteľne, učňovskej školy