Tilos a magyar hirdetés Ausztriában - Horváthy, Július
Polemika [z pera učiteľ obecnej školy v Snine] na zákaz intzercie uhorských lekárnikov v rakúskom kalendári "Gemüchtlichee Erzähler". Nariadenie vydané kráľovským okresným súdom v Písku