Zempléni Ujság-
Správa o tom, že v Sátoraljaujhely začali vychádzať noviny "Zempléni Ujság" od 1. mája 1901. Šéfredaktorom sa stal Július (Gyula) Meczner mladší. Hlavný spolupracovník Sándor Hám. Noviny budú vychádzať 2x týždenne