Rákoczi kiállitás
Správa o tom, že na podnet Gejzu Gerlóczyho sa zorganizuje v Košiciach vlastenecká výstava venovaná pamiatke Rákociho. Organizátori oslovia uhorského historika Kálmána Thalyho, aby prispel svojimi znalosťami. Výstava bude pozostávať z rôznych relikvií, ktoré vyžiadajú z rôznych múzeí Uhorska. Otvorenie plánované na 22. júna 1903.