Bucsu - Némethy, Bartolomej
Príhovor zástupcu šéfredaktora novín "Felsőmagyarországi Hirlap". Zodpovednosť za noviny prevzal dovtedy, pokiaľ šéfredaktor Barnabáš (Barna) Buza sa nepresťahuje natrvalo do Sátoraljaujhely.