Ünnepelt járásbíró
Správa o tom, že vranovský okresný sudca Anton (Antal) Antalóczy v máji roku 1901, pri príležitosti odchodu do dôchodku usporiadal slávnosť, na ktorej hlavný príhovor predniesol hlavný slúžny Ján (János) Dioszéghy.