Főispáni kinevezés
Správa o menovaní za hlavného župana Zemplínskej župy Vojtecha (Barna) Buza [brat Barnabása B., ktorý bol v tom čase uhorský minister poľnohospodárstva]. Vojtech B. užíval aj pseudonym "Krónikás".