A Kassán megjelenő "Felsőmagyarország"-: május 18
Esej na tému konfliktu okolo odchodu hlavného župana Zemplínskej župy z postu, tak ako to bolo uverejnené v košickom týždenníku "Felsőmagyarország" v máji roku 1901