Czimadományozás
Správa o tom, že pri príležitosti odchodu do dôchodku kráľ udelil titul "sudca súdnej tabule" Antonovi Antalóczymu, sudcovi z Vranova. Július (Gyula) Képes obdržal pri tej istej príležitosti titul "sudca súdnej stolice".