Esküvő
Správa o sobáši veľkostatkára Barna [Barnabáša] Nagy Tolcsvai z obce Tolcsva s Juliškou Mauks, dcérou veľkostatkára Arpáda M. z Hrabovca [zatiaľ nedešifrované - môže ísť o Ruský Hrabovec, Hrabovec nad Laborcom a Nižný Hrabovec]. Sobáš pripravovaný na začiatok júna 1901.