Halálozások
Správa o smrti dcéry predsedu židovsjkej náboženskej obce v Sátoralajaujhely Bernáta Spiegela= Ignácné Braun, rodená Roza Spiegel v Budapesti 24. mája 1901. * Umrtie zemepána Pavloviec nad Uhom Jozefa Pekáryho dňa 27. mája 1901. Pohreb sa uskutočnil v Kochanovciach 28. mája 1901. Jeho syn je advokát v Sátoraljaujhely.