Blaha Lujza Kassán
Správa o hosťovaní herečky v Košiciach počas troch predstavení (vymenované) v júni roku 1901. [Menovaná sa narodila 8. septembra 1850 v Rimavskej Sobote a zomrela 18. januára 1926 v Budapesti.]