Választási mozgalom a nagymihályi választókerületben
Úvaha na tému volebnej kampane v Michalovciach a statusu parlamentného poslanca za tento obvod. Kandidáti ktorí by mohli prichádzať do úvahy spĺňajú podmienky len čiastočne (jeden je vhodný pre región ale nie pre uhorské vládnúce vrstvy, druhý zas pre tieto vrtvy by vyhovoval ale v regione je neoblúbeny atď.). Kandidáti: Edmund Wiczmándy, Andrej Hadik-Barkóczy, Štefan Sulyovszky.