Kossuth Szobor mozgalom Gálszécsen
Informácia o zriadení pracovnej komisie v Sečovciach pre hnutie na finančnú zbierku pre postavenie sochy L. Kossutha v Sátoraljaujhely v roku 1901. Menoslov sečovsých činovníkov.