A varannói önképző és önsegélyző iparosegylet...
Správa o tom, že spolok živnostníkov Vranova organizuje tanečnú zábavu spojenú s ohňostrojom vo VRanove 29. júna 1901. Cieľom zábavy je zorganizovať finančnú zbierku na podporu sochy L.Kossutha v Sátorlajaujhely (HU).