Mattyassovszky Kálmán - Kossuth, János
Nekrológ za Kolomanom Mattyasovskym, sudcom Kráľovskej súdnej stolice v Sátorlajaujhely (HU), ktorý zomrel vo veku 46 rokov. Pohreb bol 17. júna 1901 tamtiež. Menovaný študoval v Levoči. V roku 1890 bol menovaný za sudcu súdnej stolice