Egyik nagymihályi képviselőjelölt-
Správa o tom, že jeden z kandidátov na parlamentného poslanca z Michaloviec Štefan (István) Sulyovszky odstúpil od kandidatúry na predvolebnom zhromaždení v Kasíne Michalovce dňa 17. júna 1901