Elszakadt ellipszis : 1901. 6. 22 - b. b. [=Buza, Barnabáš]
Úvodník prináša informácie o vymenovaní Vojtecha Hadika-Futaki do funkcie hlavného župa Zemplínskej župy so sídlom v Sátoraljujhely v júni roku 1901. Porovnávanie s predhádzajúcim hlavným županom Istvánom Molnárom