Halálozás
Správa o smrti grófky Ferdinandné Sztáray, rodenej Eleny (Ilona) Semsey vo veku 74 rokov v Trnavae nad Laborcom dňa 28. júna 1901. V menovanej stratil matku adoptívny syn Gabriel Sztáray, parlamentný poslanec.