Gróf Andrássy Dénes-
Správa o tom, že v rámci dobročinnosti gróf Dionýz Andráši (Dénes Andrássy) poslal 2 tisíc korún na adresu gréckokatolíckeho kňaza Juraja Csurgovicha do Slavkoviec. Peniaze majú byť použité pri výstavbe gréckokatolíckej školy v obci Petrikovce