Halálozás
Správa o smrti Jánosné Szmrecsányi, rodenej Paulíny Szmrecsányi. Menovaná písala básne a zbierku svojich básni aj vydala [viď:Petrik, G.: Magyar Könyvészet 1886-1900. - Budapest, 1908.- 2. zväzok, str. 824]. Túto zbierku básní vsak rozdala medzi známych a nikdy sa nedostala do obchodu.