Uj plébánosok
Správa o vymenovaní rímskokatolíckych farárov do farností v júli roku 1901: Z Košíc do Michaloviec bol menovaný Alexander Opitz, z Čičaroviec do Lastomíra bol preložený Andrej Azary a z Lastomíra do Orosz-Mokra (UA) bol menovaný Mikuláš Máthé.