A felső tiszai vármegyék hitelszövetkezetének közgyűlése : Perbenyik, 1901. jul. 18 - -th-ss
Prednáška grófa Jozefa Mailátha, predsedu úverného družtva v Kráľovskom Chlmci. Výročná schôdza úverného družstva v oblasti Medzibodrožia 18. júla 1901 prináša prehľad o činnosti družstiev v povodí severnej časti rieky Tisy. Súdobo bolo založených 55 družstiev.