Kazinczy emlék Kassán
Správa o priopravovanom odhalení pamätnej tabule spisovateľa Františka Kazinczyho [1759-1831] v Košiciach na dome, v ktorom menovaný žil. Odhalenie pripravované 18. augusta 1901.