Utóhangok - Ő.
Kritika časopisu Adalékok Zemplénvármegye Történetéhez č. 7/1901, ktoré pochlebuje odstupujúcemu hlavnéhmu županovi Istvánovi Molnárovi. Poukázanie nato, že časopis nie je v majetku župana.