Kinevezések
Správa o tom, že za pomocného inšpektora z Trenčianskej župy do Zemplínskej župy bol menovaný Štefan (István) Küzdy. Do funkcie učiteľov boli menovaní: Mikuláš Gazdos a Anna Szentmihályi do obce Tovarné, Ján Óvári bol menovaný do Trebišova a ku meštianskej škole v Humennom bol preložený Michal Várossy z mestečka župy Heves t.j. Pászto