A fribourgi orgona koncertek - Ambrózy, Augustín
Cestopis [z pera regionálneho autora] približuje svetoznáme organove koncerty, ktoré sa odohrávajú v kostole svätého Mikuláše vo Fribourgu vo Švajčiarsku.