A tiszavidéki ág. hitv. ev. egyházmegye...
Referát z valného zhromaždenia Potiského evanjelického a. v. dištriktu , ktorý zasadal v Pozdišovciach v dňoch 21.-22. augusta 1901 pod vedením arcidekana Ľudovíta (Lajos) Materny a cirkevného dozorcu, poslanca parlamentného Ladislava Meskó.