A felső zempléni...
Referát z valného zhromaždenia cirkevného dištriktu evanjelickej reformovanej cirkvi (kalvínov) konaného v obci Lastomír v septembri roku 1901, pod vedením dekana Jozefa Hutku a cirkevného dozorcu Elemíra Bernátha. Potvrdené funkčné miesta pre farárov.