Andrássy Sándor- - Kovács, Jozef 1863-1911
Doporučenie kandidatúry grófa Alexandra Andrášiho (Sándor Andrássy) na parlamentného poslanca za volebný obvod Humenné z pera riaditeľa Humenskej štátnej meštianskej a vyššej obchodnej školy v septembri roku 1901