Plébanosi vizsga
Správa o tom, že v Košiciach 10. septembra 1901 prebehli farárske skúšky, ktorých sa pod vedením biskupským dozorcom úspešne zúčastnili farári: Imrich (Imre) Medcveczky z obce Boľ a Alexander (Sándor) Uhrinovics z obce Malčice.