A homonnai választás
Referát z vyhlásenia výsledkom parlamentných volieb v októbri roku 1901. Gróf Alexander Andráši (Sándor Andrássy) bol jednohlasne zvolený za parlamentného poslanca za volebný obvod Humenné.