Nagymihályban...
Správa o tom, že pravdepodobným kandidátom na poslanca za volebný obvod Michaloviec za stranu nezávislosti v roku 1901 bude [gréckokatolícky] farár Alexander (Sándor) Várlaky [z Cejkova].