Zászlóbontás Nagymihályban
Referát to zasadania Uhorskej strany nezávislosti - sekcie michalovskej v Michalovciach v septembri roku 1901. Kandidát na poslanca Alexander Várlaky, rímskokatolícky farár z Cejkova. Za vládnu stranu na zasadaní prítomní: Štefan Sulyovszky a Gejza Moskovits