A bodrogközi kormánypárt...
Správa o zasadaní vládnej [agrárnej] strany v Medzibodroží 25. septembra 1901 na ktorej jej predseda gróf Jozef Mailáth zazlieval uhorskej strane nezávislosti (medzibodrožskej sekcie) že svoje predvolebné zasadanie uskutočnila deň pred nim t.j. 24. septembra 1901.