Kinevezés
Správa o vymenovaní na post podsudcu kráľovského okresného súdu v Humennom v septembri roku 1901 Ivana Moskovitsa radného notára súdnej stolice v Košiciach. Bol synom veľkostatkára Gejzu (Géza) Moskovitsa z Nižného Hrušova. Na post podsudcu nastúpil po úmrtí Pavla Rubyho.